اجتماعی » اخبار برگزیده » اسلایدر » پیشنهاد سردبیر » فضای مجازی » فیلم » مازندران » مذهبی
کد خبر : 158738
جمعه - ۵ تیر ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۱
طنین یا حسین در روستاهای بلده؛

کلا میزبان عاشقان اباعبدالله در تاسوعا و عاشورای حسینی/ جلوه‌ای ماندگار از عزاداری مردم روستای چل در امامزاده روستای کلا

روستای کلا از توابع بخش بلده، هر ساله در تاسوعا و عاشورای حسینی، میزبان خیل عظیم عاشقان و دلدادگان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) است که با برپایی دسته‌های عزاداری از روستاهای اطراف با حضور در این روستا، ارادت خود را به ساحت سید و سالار شهیدان ابراز می‌کنند.

کلا میزبان عاشقان اباعبدالله در تاسوعا و عاشورای حسینی/ جلوه‌ای ماندگار از عزاداری مردم روستای چل در امامزاده روستای کلا

روستای کلا از توابع بخش بلده، هر ساله در تاسوعا و عاشورای حسینی، میزبان خیل عظیم عاشقان و دلدادگان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) است که با برپایی دسته‌های عزاداری از روستاهای اطراف با حضور در این روستا، ارادت خود را به ساحت سید و سالار شهیدان ابراز می‌کنند. (بیشتر…)