اجتماعی » اخبار
کد خبر : 96457
چهارشنبه - ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۰

بازدید فرمانده یگان حفاظت سازمان زندان‌های کشور از زندان رجایی شهر

به نقل از روابط عمومی زندان رجایی شهر، سردار ایزدخواه با حضور در جمع سربازان وظیفه و نیروهای یگان حفاظت اظهار داشت: رشد و اعتلای شاخص‌های همه جانبه در ابعاد ارتقاء نظم، امنیت و اقتدار در زندان‌هاست. وی در ادامه گفت: با وجود مسئولیت‌پذیری، خود باوری، اتحاد، انسجام و وحدت رویه می‌توان اهداف و سیاست‌های […]

بازدید فرمانده یگان حفاظت سازمان زندان‌های کشور از زندان رجایی شهر

به نقل از روابط عمومی زندان رجایی شهر، سردار ایزدخواه با حضور در جمع سربازان وظیفه و نیروهای یگان حفاظت اظهار داشت: رشد و اعتلای شاخص‌های همه جانبه در ابعاد ارتقاء نظم، امنیت و اقتدار در زندان‌هاست.

وی در ادامه گفت: با وجود مسئولیت‌پذیری، خود باوری، اتحاد، انسجام و وحدت رویه می‌توان اهداف و سیاست‌های سازمان زندان‌ها و در رأس آن قوه قضائیه را تثبیت کرد.
سردار ایزدخواه وظایف پرسنل و زیرمجموعه یگان حفاظت را پیش‌بینی حداکثری برای حوادث حداقلی قلمداد کرد و افزود: برای ایجاد نظم و امنیت زیربنایی، ابتدا باید تمامی تجهیزات و زیرساخت‌ها از نظر امنیتی تثبت شود.
فرمانده یگان حفاظت سازمان زندان‌های کشور در ادامه این نشست گفت: زندانبان‌های نظام جمهوری اسلامی از پتانسیل خاصی جهت صیانت و پاسداری از ارزش‌های اصیل قوه قضائیه و سازمان زندان‌ها برخوردار هستند.
ایزدخواه ضمن بر شمردن وظایف سربازان وظیفه و پرسنل یگان حفاظت تصریح کرد: پیشگیری در حفظ سلامت هر مجموعه اولین قدم است، بنابراین توجه به مباحث پیشگیرانه در اولویت برنامه‌های حفاظت و اطلاعات و از جمله یگان حفاظت قرار دارد.
وی نقش فرماندهان را در ایجاد امنیت پایدار از طریق اجرای برنامه‌های آگاه‌ سازی حفاظتی و توجیه عوامل ذیربط را مهم برشمرد و در پایان این بازدید وضعیت یگان حفاظت اطلاعات زندان را مطلوب ارزیابی کرد.