برداشت توتفرنگی در ارتفاعات استان گیلان از اوایل اردیبهشت آغاز شده و تا اوایل تیرماه ادامه دارد. مصرف توتفرنگی در سوزاندن چربیهای ذخیره شده در بدن،تقویت حافظه کوتاه مدت و جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و بروز سرطان تأثیر بسزایی دارد.













برداشت توتفرنگی در ارتفاعات استان گیلان از اوایل اردیبهشت آغاز شده و تا اوایل تیرماه ادامه دارد. مصرف توتفرنگی در سوزاندن چربیهای ذخیره شده در بدن،تقویت حافظه کوتاه مدت و جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و بروز سرطان تأثیر بسزایی دارد.
برداشت توتفرنگی در ارتفاعات استان گیلان از اوایل اردیبهشت آغاز شده و تا اوایل تیرماه ادامه دارد. مصرف توتفرنگی در سوزاندن چربیهای ذخیره شده در بدن،تقویت حافظه کوتاه مدت و جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و بروز سرطان تأثیر بسزایی دارد.













طراحی و اجرا: طراحان شمال