محمد محمدی رییس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان امل ضمن تشکر از دست اندرکاران این برنامه گفت: جامعه فرهنگ و هنر شهرستان امل به ربابه محمدزاده خبرنگار توانای شهرمان افتخار می کند و امیدواریم سایه شما سال های سال بالای سر جامعه خبری آمل باشد.
وحید حسین زاده، رییس بهزیستی شهرستان امل با بیان اینکه اتحاد خبرنگاران شهرستان امل قابل ستایش است گفت: محبت و همدلی مابین خبرنگاران با تشکیل این جلسه نمود پیدا می کند با وجود ربابه محمدزاده به جرات می توان گفت که معلولیت، محدودیت نیست.
وی گفت: تلاش های خانم ربابه محمدزاده در چند سال اخیر باعث پیشرفت او شد و باید از او به عنوان یک انسان موفق، توانمند و پر تلاش یاد کرد
مرتضی کاظمی هنرمند بزرگ کشور با پربرکت خواندن این روز گفت: خانم ربابه محمدزاده با توجه به وضعیت جسمی از جمله شاخص ترین خبرنگاران کشور است که این برنامه و حضور بنده از جمله افتخارات زندگی بنده است
مجید حقیقی مدیر دفتر دو هفته نامه صبح امل و روزنامه اقتصادپویا در آمل با بیان اینکه ۱۲ سال است که خانم ربابه محمدزاده در نشریه ما قلم می زند اظهار داشت: ایشان با عشق به کار و همت و پشتکار فراوانی که به خرج دادند تمامی موانع پیش روی خود را برداشتند و الان از جمله خبرنگاران موفق کشوری به حساب می آیند
وی گفت: روزهای سختی را پیش رو گذاشتیم و بسیار پیش می آمد که بخاطر بستن نشریه تا نیمه های شب در دفتر می ماندیم که با توجه به وضعیت ایشان شاید کمی سخت بود اما او بر تمامی مشکلات فائق آمد.
این فعال رسانه ای گفت: در طول این ۱۲ سال خانم ربابه محمدزاده باعث شوق و علاقه بسیاری به حرفه خبرنگاری شد.
فاطمه شفیع زاده عضو انجمن صنفی خبرنگاران شهرستان امل گفت: تمام خبرنگاران شهر به خانم ربابه محمدزاده افتخار می کنند و از او به عنوان استاد یاد می کنند و مهربانی و خوش قلب بودنش شهره خاص و عام است.
وی گفت: از مسولین بهزیستی تقاضا می کنیم که به ایشان نگاه ویژه تری داشته باشند و یاد او را در کشور ماندگارتر کنند و از او به عنوان اسوه استقامت یاد نمایند.