سرهنگ محمد بخشنده رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران جوان اظهار کرد: طی ٢۴ ساعت گذشته و بر اساس کارهای اطلاعاتی انجام شده از سوی پلیس در هفته گذشته، ٢۶٠ خرده فروش که در سطح پارک‌ها و معابر شهری موادمخدر عرضه می‌کردند، دستگیر شدند.

وی افزود: در عملیاتی طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۸۰ کیلوگرم مواد مخدر کشف شد و برای دستگیری عرضه‌کنندگان مواد مخدر ۷۰ فقره حکم قضایی صادر شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب عنوان کرد: در این عملیات تعداد ۱۳ قبضه سلاح و ۷ دستگاه خودروسواری، ۲ دستگاه موتور سیلکت و ۳ دستگاه کامیون کشف شد.

سرهنگ بخشنده بیان کرد: همچنین طی عملیات پلیس، باند توزیع حشیش و تریاک شناسایی و سرکردگان آن دستگیر شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب افزود: سوداگران باند ۴ نفره قاچاق موادمخدر که در غرب تهران اقدام به توزیع ماده مخدر شیشه می‌کردند، پس از شناسایی برای فرار از دست قانون، پیشنهاد رشوه یک دستگاه خودرو بی ام دبلیو به ارزش ۵۰۰ میلیون تومان، یک دستگاه سواری زانتیا به ارزش ۱۰۰  میلیون تومان و همچنین ۱۰۰ میلیون تومان وجه نقد را به ماموران داده بودند که با رد این پیشنهاد از سوی نیروهای پلیس، این موضوع صورت جلسه و تحویل مراجع قضایی شد.

سرهنگ بخشنده بیان کرد: از این باند یک کیلو و ۲۰۰ گرم شیشه کشف شد.

وی اذعان کرد: از میان ۲۶۰ نفر عرضه کننده مواد مخدر که دستگیر شدند، ۹ نفر زن بودند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب گفت: پلیس بخشی از موادمخدری را که کشف می‌کند جهت مصارف داروسازی به مجموعه‌های مربوطه تحویل می‌‌دهد و بخش دیگری از مواد مکشوفه نیز در روز جهانی مبارزه با مواد مخدر امحا می‌شود.

سرهنگ بخشنده در پایان بیان کرد: ۱۱ پاسگاه به صورت شبانه روزی در بحث برخورد با فروشندگان مواد مخدر در سطح شهر فعال هستند و در این راستا از شهروندان می‌خواهیم در صورت مشاهده عرضه کنندگان موادمخدر در خیابان و محل زندگی خود حتما مراتب را از طریق پلیس ۱۰۰ به ما اعلام کنند، چرا که دستگیری ۳۲ نفر از فروشندگان موادمخدر بر اثر گزارش‌های مردمی بوده است.

انتهای پیام/َ