کتاب «دمنوش‌های گیاهی و کاربردهای آن» اثر معصومه درویشی، کارشناسی رشته گیاه پزشکی و ارشد حشره شناسی از سوی انتشارات پشتیبان روانه بازار کتاب شد.
در توضیحات این کتاب آمده است: استفاده از دمنوش های طبیعی به جای نوشیدنی های صنعتی به حفظ سلامت بدن شما کمک به سزایی می کند. می‌توانید بنا به سلیقه‌ی خود آنها را قبل یا بعد از غذا، همراه غذا، برای پذیرایی از میهمان یا برای ترتیب دادن یک عصرانه متفاوت مورد استفاده قرار بدهید.
– دمنوش‌های بهاری(آنتی اکسیدان‌ها)
– دمنوش‌های تابستانی(خنک‌کننده)
– دمنوش‌های پاییزی(آرام‌بخش)
– دمنوش‌های زمستانی(گرم‌کننده)
یادآور می شود، کتاب «دمنوش‌های گیاهی و کاربردهای آن» در ۹۰ صفحه، قیمت ۵ هزار تومان توسط نشر پشتیبان منتشر شده است.

photo_2016-12-26_09-56-37