طرز تهیه لواشک انار و به ملس
مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به: دانه انار یا آب انار ۲ لیوان به بزرگ ۱ عدد آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری به گزارش آکاایران: طرز تهیه لواشک انار و به: دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده […]
مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:
![طرز تهیه لواشک انار و به ملس آکا ایران ,تهیه لواشک,درست کردن لواشک,طرز پخت لواشک انار و به,[categoriy]](http://cdn34.akairan.com/files/images/20162/201621914125245130a.jpg)
| دانه انار یا آب انار | ۲ لیوان |
| به بزرگ | ۱ عدد |
| آبلیمو | ۳ قاشق غذاخوری |
به گزارش آکاایران: طرز تهیه لواشک انار و به:
دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).
به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل ۱ قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).
پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.
سینی را داخل فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ – ۲ ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).