سیدضیاءالدین مظهری، در رابطه با مزایای سفیده تخممرغ اظهار داشت: تخممرغ به طور کلی دارای مجموعه ترکیبات بوده که منبع پروتئین مناسبی به شمار میرود به طوری که تخممرغ به تنهای در رابطه با مساله پروتئین نمره ۱۰۰ را داشته و سایر منابع پروتئینی دیگر مانند گوشت، شیر و حبوبات حول محور آن میچرخند.
این متخصص تغذیه در مورد رژیم غذایی مناسب ادامه داد: افراد باید توجه داشته باشند که بدن نیاز به تغذیه متعادل و متناسب دارد و در صورت تخطی از این موضوع سوء تغذیه در بدن ایجاد میشود.
مظهری اضافه کرد: سالمندانی که سالم باشند میتوانند یک روز در میان یک تخممرغ را به طور کامل میل کنند ولی اصولا با بالا رفتن سن چربی خون، اضافه وزن و یا دیابت فرد را در این رابطه دچار محدودیت ساخته بنابراین این افراد میتوانند تنها در هفته یکبار مجموع سفیده و زرده یک تخممرغ را استفاده کنند.
وی گفت: افراد سالمند و کسانی که دچار دیابت، چربی و فشار خون هستند میتوانند در صورت تمایل برای مصرف بیشتر تخممرغ تنها از سفیده تخممرغ همراه با روغن زیتون استفاده کنند.