اجتماعی » اخبار
کد خبر : 133381
پنجشنبه - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۸

واگذاری نظارت بر طرح ساماندهی حیوانات به اداره کل محیط زیست

غلامحسین محمدی مشاور شهردار تهران در پیام‌هایی توئیتری آخرین اقدامات و تصمیمات مدیریت شهری پایتخت برای جلوگیری از وقایع دلخراش حیوان آزاری را تشریح کرد. وی نوشته است در نشست مشترک شهردار و رئیس شورای شهر تهران با برخی فعالین محیط زیست در خصوص وقایع دلخراش حیوان آزاری تصمیماتی اتخاذ شد: ۱- موضوع نظارت بر […]

واگذاری نظارت بر طرح ساماندهی حیوانات به اداره کل محیط زیست

غلامحسین محمدی مشاور شهردار تهران در پیام‌هایی توئیتری آخرین اقدامات و تصمیمات مدیریت شهری پایتخت برای جلوگیری از وقایع دلخراش حیوان آزاری را تشریح کرد.

وی نوشته است در نشست مشترک شهردار و رئیس شورای شهر تهران با برخی فعالین محیط زیست در خصوص وقایع دلخراش حیوان آزاری تصمیماتی اتخاذ شد:

۱- موضوع نظارت بر طرح ساماندهی حیوانات در سطح شهر تهران به جهت رعایت مسائل تخصصی به اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار واگذار شد.

۲- دفتری در شهرداری تهران با مسئولیت جمعی از فعالان، پیگیری و نظارت بر جلب حمایت سمن ها در این زمینه را انجام خواهد داد.

۳- برای ساماندهی وضعیت فعلی تصمیماتی با حضور مقامات شهرداری اخذ شد که مدیریت ذیربط پیگیری می نماید.

۴- تاکید شد بین فعالان و حامیان واقعی حقوق حیوانات و کسانی که در پی سو استفاده های سیاسی از افکار و احساسات عمومی هستند تفاوت وجود دارد.

۵- شهردار تهران طی تماس با فرمانده محترم نیروی انتظامی تهران بزرگ در خصوص آزادی بازداشت شدگان گفتگو نمود و امید است شاهد گشایش لازم باشیم.