سرهنگ سید جعفر ساداتی در تشریح این خبر، گفت : در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال رونق تولید و تشدید مبارزه با قاچاق کالا وارز، کارآگاهان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان در پی کسب خبری مبنی بر اینکه فردی در شهرستان فریدونکنار به امر خرید و فروش انواع کود های شیمیایی فعالیت دارد ، موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی تصریح کرد: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی و شناسایی متهم و محل دپوی کودهای شیمیایی با هماهنگی قضائی این محل را مورد بازرسی قرار دادند و در نتیجه موفق شدند، ۸ تن و ۸۲۵ کیلوگرم کود شیمیایی و ۲۷۹ لیتر سموم کشاورزی فاقد مدارک را کشف کنند.

سرپرست پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مازندران، خاطر نشان کرد: برابر اعلام کارشناسان پلیس ارزش ریالی کشفیات یک میلیارد ریال اعلام شده است .

سرهنگ ساداتی در خاتمه، افزود: کلیه اموال به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی منتقل و در این ارتباط پرونده ای به مرجع قضائی تحویل شد.