اجتماعی
کد خبر : 105747
پنجشنبه - ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۰

کمبود بنزین در آمل شایعه ای بیش نیست

  سید جعفر رسولی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل گفت : هیچ مشکلی در عرضه بنزین نداریم و سوخت کافی در پمپ بنزین های آمل موجود است و در مقایسه باسال گذشته ، حداقل سه برابر توزیع سوخت در شهرستان آمل انجام می گردد . وی با اشاره به شایعه اخیر بیان کرد:مردم […]

کمبود بنزین در آمل شایعه ای بیش نیست

 

سید جعفر رسولی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل گفت : هیچ مشکلی در عرضه بنزین نداریم و سوخت کافی در پمپ بنزین های آمل موجود است و در مقایسه باسال گذشته ، حداقل سه برابر توزیع سوخت در شهرستان آمل انجام می گردد .

وی با اشاره به شایعه اخیر بیان کرد:مردم عزیز شهرستان آمل به شایعات اخیر در رابطه با کمبود بنزین در جایگاههای عرضه سوخت توجه نکنند و وقت خود را در صف های پمپ بنزین به هدر ندهند و  خطر ذخیره سازی بنزین را برای خود و خانواده های خود به وجود نیاورند .

نماینده عالی دولت درشهرستان آمل اظهار داشت : ذخیره سازی بنزین در منازل یا داخل خودرو به دلیل شایعه گرانی بنزین به هیچ وجه اقدامی منطقی نبوده و ارزش مادی ندارد و تنها ایجاد کانون خطر و بازی با جان عزیزان است.

وی تاکید کرد: هیچ برنامه ای برای افزایش قیمت سوخت  اعلام نشده و در دستور کار قرار ندارد و تامین و ذخایر سوخت کشور نیز در وضع مطلوبی قرار دارد.

فرماندار ویژه شهرستان آمل از مردم عزیز و فهیم شهرستان آمل خواست تا در کمال آرامش به زندگی روزمره خود بپردازند و به هیچ شایعه ای توجه نکنند .

در پایان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل از صبر وبردباری مردم فهیم و شهروندان گرامی که جهت ایجاد آرامش و امنیت کشورشان تلاش می نمایند تقدیر و تشکر نمود .