مارا دنبال کنید
  • خبرنامه
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه

پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه

شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴- Dec 6 2025
شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴- Dec 6 2025
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • حوادث
  • سیاسی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • عکس و فیلم
  • علمی پزشکی
  • صفحه نخست
  • اجتماعی
  • حوادث
  • سیاسی
  • بین الملل
  • ورزشی
  • فرهنگ و هنر
  • اقتصادی
  • عکس و فیلم
  • علمی پزشکی
آپلود عکس آپلود عکس
اخبار ویژه
  • اجتماعی / اخبار / سرگرمی
  • 19 اسفند 1394 - 11:01
  • شناسه خبر : 10967

طرز تهیه شیرینی ناپلئونیِ توت فرنگی و شکلات

طرز تهیه شیرینی ناپلئونیِ توت فرنگی و شکلات

مواد لازم شکلات ساده خرد شده ۳۰ گرم پاستری پاف سریع یا فوری شکر گرانوله ۶۰ گرم آرد چند منظوره (ساده) ۲ قاشق سوپخوری نمک ۱/۸ قاشق چایخوری خامه ی سبک ۲۴۰ میلی لیتر زرده تخم مرغ زده شده ۲ عدد عصاره یا اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری خامه ی زده شده ۶۰ میلی لیتر […]

مواد لازم

  • شکلات ساده خرد شده ۳۰ گرم
  • پاستری پاف سریع یا فوری
  • شکر گرانوله ۶۰ گرم
  • آرد چند منظوره (ساده) ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
  • خامه ی سبک ۲۴۰ میلی لیتر
  • زرده تخم مرغ زده شده ۲ عدد
  • عصاره یا اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • خامه ی زده شده ۶۰ میلی لیتر
  • شکر شیرینی پزی ۲۴۰ گرم
  • عصاره یا اسانس وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آب جوش ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
  • توت فرنگی ۱۰۵ گرم
  • شکلات ساده ذوب شده ۱ و ۱/۲ قاشق سوپخوری

می توانید خمیر پفکی این شیرینی خوشمزه را در خانه حاضر کنید و یا آن را به صورت آماده خریداری کنید. شیرینی ناپلئونی بافت بسیار نرم و خوشمزه ای دارد و سرو آن با میوه هایی چون تمشک و توت فرنگی بسیار لذت بخش است.

شیرینی ناپلئونیِ توت فرنگی و شکلات

دستورالعمل ها

  1. فر را از قبل تا دمای ۲۱۰ درجه ی سانتیگراد گرم کنید. دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید و کنار بگذارید.
  2. روی سطحی که کمی آرد پاشی شده است خمیر را رول کنید تا به شکل یک مربع ۲۵ سانتی متری درآید. با استفاده از یک چاقوی تیز، ۱ سانتی متر از چهار طرف آن را ببرید تا یک مربع ۲۳ سانتی متری حاصل شود. پاستری را به شکل نه مربع ۵/۷ سانتی متری ببرید. پاستری ها را به روی سینی فر منتقل کنید. آنها را ۱۸ تا ۲۳ دقیقه بپزید یا تا زمانی که طلایی شوند. با دقت پاستری ها را از روی سینی فر بردارید. آنها را روی رصفحه فلزی خنک کنید.
  3. دراین زمان برای تهیه کرم پاستری شکلاتی در یک قابلمه ی ضخیم و متوسط شکر گرانوله، آرد و نمک را مخلوط کنید. به آرامی خامه و شکلات را به آن بیفزایید. آن را روی شعله ی ملایم بگذارید تا مخلوط غلیظ و حباب دار شود. آن را به مدت یک دقیقه هم زده و بپزید. به آرامی هم بزنید.
  4. حدود نیمی از مخلوط داغ را در زرده های تخم مرغ زده شده بریزید. همه ی آن را به قابلمه برگردانید. ظرف را از روی شعله بردارید. مواد را به مدت ۲ دقیقه هم زده و بپزید. آن را از روی حرارت بردارید.
  5. وانیل را با آن مخلوط کنید. مخلوط را به کاسه ای منتقل کنید. سطح آن را با کیسه فریزر بپوشانید تا گرم بماند. در کاسه ای کوچک خامه ی زده شده را بزنید تا زمانی که نرم شود. آن را به کرم پاستری شکلاتیِ گرم اضافه کنید.
  6. برای تهیه لعاب روی آن، در یک کاسه ی متوسط شکر شیرینی پزی و وانیل را مخلوط کنید. آن را با مقدار کافی آب جوش هم بزنید تا لعاب قوام داری تهیه شود. آن را کنار بگذارید. جهت همگذاری، از دنده های چنگال برای جدا کردن هر پاستری استفاده کرده وسه عدد از آنها را به شکل افقی روی هم بگذارید.
  7. . یک قاشق از توت فرنگی را روی هر کدام از لایه های زیرین بمالید. حدود ۱۲ قاشق سوپخوری از کرم پاستری را روی توت فرنگی ها بمالید. روی آن را یک لایه پاستری بگذارید. ۱۲ قاشق سوپخوری دیگر را روی سطح لایه های میانی بمالید. در نهایت لایه های باقی مانده ی پاستری را روی آن ها قرار دهید. لعاب و سپس کمی شکلات ذوب شده را روی لایه ها ی فوقانی بریزید. قبل از سرو باید یک ساعت آنها را سرد کنید.
  • برای: ۹ نفر
  • وعده: عصرانه
  • دسته بندی دستور آشپزی : شیرینی خشک و شیرینی تر
  • مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شکر, شکلات, وانیل
اشتراک گذاری
اخبار مرتبط
  • کتاب طلایه دار دانش به نگارش شعبان آزادی کناری در فریدونکنار رونمایی شد 06 آذر 1404
  • شاگردان غلامی مقابل نیروی زمینی درخشان ظاهر شدند/ حساسیت در گروه دوم لیگ دسته یک والیبال کشور به اوج خود رسید 05 آذر 1404
  • گزارش میدانی از مهار آتش و حضور نیروهای امدادی و مردمی در روستای الیت 03 آذر 1404
  • برگزاری نخستین دوره مسابقات بین‌المللی تنیس هراز کاپ در آمل/ تنیس مازندران در مسیر پیشرفت و توسعه  01 آذر 1404
  • اولین جشنواره بازی‌های بومی محلی بخش لاریجان آمل برگزار شد  01 آذر 1404
ثبت دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

اخبار برگزیده
  • کتاب طلایه دار دانش به نگارش شعبان آزادی کناری در فریدونکنار رونمایی شد
  • شاگردان غلامی مقابل نیروی زمینی درخشان ظاهر شدند/ حساسیت در گروه دوم لیگ دسته یک والیبال کشور به اوج خود رسید
  • نخستین همایش ملی حقوق ورزشی در ساری برگزار شد
  • گزارش میدانی از مهار آتش و حضور نیروهای امدادی و مردمی در روستای الیت
  • هیچ ضعفی به لطف درایت فرماندار چالوس در پشتیبانی و ساماندهی نیروها وجود ندارد/ همدردی و کمک های ملت بزرگ ایران تحسین برانگیز است
  • فرماندار چالوس آخری وضعیت آتش سوزی جنگلهای الیت را تشریح کرد
  • برگزاری نخستین دوره مسابقات بین‌المللی تنیس هراز کاپ در آمل/ تنیس مازندران در مسیر پیشرفت و توسعه 
  • اولین جشنواره بازی‌های بومی محلی بخش لاریجان آمل برگزار شد 
  • موکب بیت‌الزهرا(س) حلقه وصل مردم آمل و شهید گمنام
  • شوکاشور برد و صدر را پس گرفت/ شاگردان رنجبر در خانه به هیچ تیمی باج نمی‌دهند
  • نفرات برتر مسابقات قهرمانی کشور استراگوس در بخش آقایان معرفی شدند
  • معرفی قهرمانان استراگوس بانوان ایران در آمل/ پایان رقابت جان‌سخت ها در جنگل‌های هیرکانی بلیران
  • آیین افتتاح و بهره برداری کتابخانه عمومی امامزاده یحیی (ع) بابل با حضور مدیر کل کتابخانه های عمومی مازندران
  • کتاب پایداری ایرانی به کوشش محمد درویش در آمل رونمایی شد
  • تجلیل شکوهمندانه از رضا حسن پور ملی پوش فوق سنگین وزنه‌برداری ایران در فریدونکنار
  • صحبت های رودگر و رحمانزاده بخشدار سابق و جدید امامزاده عبدالله (ع) آمل با مردم 
  • اولین دوره مسابقات اریال قهرمانی مازندران با حضور ۴۲ ورزشکار در محمودآباد برگزار شد
  • کارگروه اضطرار شرایط گرد و غبار در مازندران تشکیل شد/ فعالیت ورزشی در مدارس محدود شد
  • پیاده روی خانوادگی مدرسه هاتف آمل در پارک جنگلی هزار پله باشکوه برگزار شد
  • شوکاشور فاتح دربی آملی‌ها مقابل نیروانا/ همدلی و اتحاد رمز موفقیت تیم بی ادعای مهدی رنجبر
  • آیین سپاس از رودگر و استقبال از رحمان‌زاده در صحن نماز جمعه امامزاده عبدالله ع
  • جشن مهرگان و گرامیداشت روز مازندران در مدرسه ابتدایی دخترانه آفرینش آمل باشکوه برگزار شد 
  • فرهنگ کار؛ گمشده‌ی جامعه‌ی در حال انتظار
  • نیروانا دربی را مقابل گلفام برد/ تیم قدرتمند گلفام اسیر تجربه و بازی خوب شاگردان ناییجی شد
  • نخستین همایش استانی دانشگاه و رسانه برگزار شد
  • جشنواره بزرگ برنج و ماهی فریدونکنار با استقبال باشکوه مردم افتتاح شد‌
  • نونوار شدن ۱۸ هزار متر مربع از خیابان طالب آملی و میدان ۱۷ شهریور آمل
  • چهاردهمین رویداد پرش با اسب مازندران در باشگاه آریان آمل
  • دهمین دوره مسابقات ملی استراگوس در مازندران برگزار می‌شود/ برترین ها فرصت حضور در اردوی تیم ملی را خواهند داشت  
  • انقلابی در پروژه های شهری بابکان / ساخت پل ورودی شهر(هارونکلا) و یور محله تا آسفالت ۳۰ هزار متر مربع از معابر نابسامان و کوچه های خاکی
اوقات شرعی

عکس ها
فیلم ها
صوت ها
  • ای حرمت ۲
https://mazandarane.ir/wp-content/uploads/2020/12/Ey-Haramat.mp3







  • تبلیغات در سایت
  • پیوندها
تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه می باشد استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه می باشد استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
    تبلیغات پایین اخبار
LemonTheme

طراحی و اجرا: طراحان شمال