پورمحمدی معاون اقتصادی و هماهنگی برنامه بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان تهران، اظهار داشت: سخت‌ترین بودجه دوران بعد از انقلاب را در روزهای پایانی سال گذشته داشتیم.

وی ادامه داد: ما بودجه استان‌ها را کاهش ندادیم بلکه بودجه ملی را کم کرده‌ایم تا فشار کمتری به استان‌ها وارد شود.

پورمحمدی بیان داشت:‌ امسال سازمان برنامه و بودجه به دنبال اصلاح ساختاری بودجه است و به نوعی ریل اقتصادی کشور را تغییر خواهیم داد که پس از تصمیم‌گیری قوا اجرایی خواهد شد.

معاون اقتصادی و هماهنگی برنامه بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: بودجه تهران قدرتمندترین استان در بخش اقتصادی و خدماتی است و از لحاظ چشم‌انداز ملی، این استان قطب صنعت‌های تک و فوق تخصصی در سایر حوزه‌ها در غرب آسیا باید برسد.

وی گفت:‌ جهت‌گیری کشت گلخانه‌ای باید در اولویت این استان باشد که هم در بحث محیط زیست و هم مدیریت منابع آب، عملکرد بهتری داشته باشیم.

این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: استان تهران در حوزه گردشگری نیز می‌تواند به قطب گردشگری منطقه تبدیل شود و در این خصوص نیز برنامه‌های خاص خود را دارد.

وی افزود: شرط انصاف است که هر استانی بیشتر مالیات وصول کند سهم بیشتری داشته باشد، بنده از رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران دعوت می‌کنم در کارگروه‌های تخصصی بودجه سال ۹۹ حضور داشته باشند تا دغدغه این موضوع کمتر شود.

پورمحمدی گفت:‌ تاکنون ۹ هزار میلیارد تومان به اجرای طرح‌ها و پروژه‌های سفرهای استانی رئیس جمهور تعلق گرفته است.

معاون اقتصادی و هماهنگی برنامه بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: برای رفع بوی نامطبوع افراد فرودگاه بین‌المللی نیز راهکارهایی را پیدا کرده‌ایم و دراین خصوص تخصیص منابع لازم اتفاق افتاده است و در تأمین بودجه محیط زیست، پیگیری‌های لازم انجام خواهد شد و محیط زیست هر طرحی را برای کاهش آلودگی هوا و دیگر آلودگی‌های زیست محیطی دارد، به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه دهد.

پورمحمدی ادامه داد: ضعف‌هایی در حوزه‌های آموزش و پرورش وجود دارد که در مورد بهبود وضعیت آموزش و پرورش استان تهران نیز اقداماتی صورت گرفته است و در سازمان برنامه و بودجه تخصیص اعتبار آن درحال بررسی است.

وی خاطرنشان کرد: از امروز منبع مالی دیگر نفت نیست و هنر مدیران استانی این است که با تغییر نگرش، مدیریت مالی داشته باشند و از این پس نیز بودجه‌ها براساس طرح ارائه خواهد شد.

معاون اقتصادی و هماهنگی برنامه بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور یادآور شد: هر بخش خصوصی بخواهد وارد بخش دولتی شود، سازمان برنامه از آن حمایت خواهد کرد و مدیران تمام اقدامات خود را براساس قانون با مشارکت بخش خصوصی پیش خواهند برد.

پورمحمدی خطاب به مدیران گفت: از ظرفیت تهاتر بخش دولتی برای پرداخت بدهی‌های به بخش خصوصی برای توسعه استفاده کنیم.