سردار سید محمود میرفیضی فرمانده انتظامی مازندران در دوازدهمین نشست قرارگاه نوروزی استان در ساری، گفت: نشاط و پویایی جامعه در گرو همدلی و همراهی تمامی دستگاه های اجرایی ، مردم و اقشار مختلف اجتماعی با نیروی انتظامی در تامین امنیت اجتماعی است.

فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به این که، مشارکت پذیری دستگاه های اجرایی و مردم از راهبردهای اصلی نیروی انتظامی در ایجاد نظم عمومی و امنیت اجتماعی است، تصریح کرد: مسئول سازی دستگاه های اجرایی و نهادهای مردمی از جمله مواردی است که در مدیریت انتظامی باید مد نظر قرار گیرد .

سردارمیرفیضی، از کاهش ۲۰ درصدی تصادفات منجر به فوت در استان از ابتدای طرح های نوروزی تاکنون خبر داد و اظهار داشت: به طور میانگین روزانه ۱۰۶ هزار دستگاه خودرو وارد استان مازندران می شود .

وی با اشاره به کاهش حجم مسافرت ها به دلیل وقوع سیل و شرایط جوی استان ، خاطرنشان کرد: برابر اعلام دستگاه های اجرایی مسئول روزانه یک میلیون نفر اقامت شبانه در شهرستان های استان به ثبت رسیده است .

میرفیضی با اشاره به احتمال حجم مسافرت ها به استان در نیمه دوم تعطیلات نوروزی بر حضور مستمر گشت های انتظامی ، پلیس راه و گشت های امدادی در محورهای ورودی و مسیرهای پرتردد سطح استان تاکید کرد و گفت: مدیریت انتظامی،انجام اقدامات پیشگیرانه و آموزش فرهنگ عمومی ترافیک از مهمترین نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد .

فرمانده انتظامی استان مازندران از پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در سطح استان نیز خبر داد و بر کنترل مستمر شهرک های ساحلی برای پیشگیری از وقوع جرائم و آسیب های اجتماعی در این مناطق تاکید کرد و اظهار داشت: هوشمندی و رعایت هشدارهای انتظامی از سوی مردم و مسافران نقش موثری را در پیشگیری از وقوع جرائم در سطح استان دارد .