رحمت‌الله قلی‌پور پنجشنبه‌شب در جشن پاسداشت حماسه مردمی ۲۹ اردیبهشت در سالن اجتماعات مجتمع شهید رجایی این شهرستان، اظهار کرد: دوباره ایران یعنی ایران برای همه، یعنی ایران برای همه افکار و اعتقادات و یعنی بیاییم با این نگاه ایران را بسازیم.

وی با توجه به مشارکت مردم در انتخابات، افزود: ۴۲ میلیون ایرانی در انتخابات سال ۹۶ حضور پیدا کردند که حقوق این مردم حتماً باید تعیین و تضمین شود.

قائم مقام مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با توجه به اقدامات دولت روحانی، تصریح کرد: دولت یازدهم دولتی است که می‌تواند اقدامات بزرگی را به عمل آورد و توانسته در چهار سال اول دوره ریاست جمهوری خود با مشق اعتدال نظرات همه گروه‌ها و نیروها را به خود جلب و تا حد امکان این نظرات را تأمین کند.

قلی‌پور بیان کرد: در جامعه دموکراتیک آنچه هدف به‌ شمار می‌رود پلورالیسم است که پلورالیسم یعنی کثرت‌گرایی و کثرت‌گرایی یعنی تأمین حقوق همه افراد جامعه اعم از اکثریتی که رأی گرفته و قدرت را به دست آوردند و چه اقلیت‌هایی که نتوانستند در انتخابات پیروز شوند.

وی با توجه به دموکراتیک و پلورالیسم بودن جامعه، ادامه داد: پلورالیسم یک واژه مناسب برای فرهنگ ما ایرانی‌ها و مسلمانان جهان است که اگر پلورالیسم به معنای کثرت‌گرایی از نوع اومانیسم که به معنای محوریت انسان به عنوان انسان باشد، یک امر بسیار غلط است.

قائم مقام مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به سند ۲۰۳۰، خاطرنشان کرد: سند ۲۰۳۰ الزامات و تعهدات غیرحقوقی پیرامون بحث فرهنگ و نظام فرهنگی یک جامعه ایجاد می‌کند که بخشی از آن به نظام آموزشی کشور یعنی آموزش و پرورش عالی آن مربوط می‌شود.

قلی‌پور اظهار کرد: در پایان سند ۲۰۳۰ کشورها با توجه به اقتضائات خود بعضی از این موضوعات از جمله آموزش در فضای مختلط را پذیرا نبوده‌اند.

وی گفت: مسؤولان ایرانی، دولتمردان و افرادی که در رأس نظام قانون‌گذاری هستند این موضوع را نمی‌پذیرند و جامعه جهانی نیز تأکیدی بر این موضوع ندارد.